BETALING - vooruit betaling

Download algemene voorwaarden

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW
BETALING: VOORUIT BETALING OF ONDER REMBOURS
IN NEDERLAND:
Nummer Ingbank:
IBAN - NL33INGB0756394368 en BIC - INGBNL2A - t.n.v. I.L. Mourick - Bad Bentheim (Duitsland)
             

Na bestelling via deze webwinkel ontvangt de klant zo spoedig mogelijk een e-mail met de bevestiging van de bestelling.
Met deze bevestiging komt de overeenkomst tot stand. U verklaart daarbij tevens dat U akkoord gaat met de voorwaarden van Kunst-Ine-Art. 

Na ontvangst van de betaling wordt het bestelde product (of producten) in adequate verpakking verzonden via Postnl
Het eigendoms recht gaat over op de koper op het moment van verzenden.

Kunst-Ine-Art doet haar uiterste best om het bestelde product (of producten) in goede staat te leveren.
Mocht er toch een klacht zijn, dan meldt de koper die binnen twee dagen na ontvangst per e-mail aan: info@kunst-ine-art.com
Wanneer U een product terug wilt sturen, kan dat binnen 7 werkdagen. Mailt U eerst, wanneer U een product retour zend. De retour zending kunt U het beste aangetekend verzenden, zodat U bewijs heeft van retournering. Wel zijn de kosten voor heen - en terug zending voor Uw rekening.

KLEURAFWIJKINGEN, SCHADE OF VERTRAGINGEN, BIJZONDERHEDEN -
Kleine afwijkingen in kleur kunnen voorkomen t.g.v. bijvoorbeeld beeldscherminstellingen. Kleuren van de producten worden zo goed mogelijk weergegeven, maar kunnen altijd iets afwijken.
Kunst-Ine-Art is niet aansprakelijk voor diefstal, schade of vermist raken of vertragingen tijdens de verzending door TNT post.
Kunst-Ine-Art is niet aansprakelijk voor verkeerd gebruik en schade of letsel veroorzaakt door het dragen van de geleverde sieraden en andere geleverde producten, zoals schilderijen, posters, wenskaarten. 

LEVERINGEN EN RECHTSPERSONEN -
Klanten die bestellingen plaatsen voor de door Kunst-Ine-Art te leveren producten, ( sieraden, wenskaarten, schilderijen, posters) moeten uitdrukkelijk ook de rechtspersonen zijn die overeenkomen met de gegevens van bankrekeningen, girorekeningen en ale andere betaalmogelijkheden. Voor onjuist handelen en schade in welke vorm dan ook door onjuiste gegevens met betrekking tot bovenstaande is Kunst-Ine-Art niet aansprakelijk en neemt geen verantwoording.

Er mogen geen teksten of afbeeldingen worden gebruikt op andere sites of andere doeleinden zonder schriftelijke toestemming van Kunst-Ine-Art.